×

Нова серія срібних зливків «Лицарі минулого»

Posted on2 Years ago

Влітку 2021 року було представлено прем'єрний випуск із серії під назвою «Лицарі минулого». У її створенні брали спільну участь, Центральний банк Мальти та приватний монетний двір Польщі. Компанія Germania Mint, заснована у 2018 році, швидко розширювалася, створюючи нові цікаві продукти, які стали фаворитами покупців у всьому світі. Монетний двір Німеччини має величезний досвід у всіх аспектах виробництва зливків та нумізматики, від дизайну до упаковки і, нарешті, самого карбування. 

Монетний двір Німеччини та Центральний банк Мальти обрали мальтійських лицарів першими у своїй серії «Лицарі минулого». Реверс грошового знака Срібний раунд 1oz Мальтійські Лицарі 5 Євро 2021 Мальта прикрашає пару вершників у повній бойовій амуніції із символом знаменитих лицарів-шпитальєрів. Проте офіційною назвою Ордену є Дивноприймальний Орден (l'Ordre hospitalier), а не «Орден госпітальєрів». Головним завданням лицарського ордену був захист паломників у Святу землю. Зараз, коли військові завдання не актуальні, Орден веде активну гуманітарну і благодійну діяльність. 

Позаду лицарів бачимо будинок палацу Вердала. Він був побудований у 16 ​​столітті у стилі ренесансу. Автором проекту палацу Вердала є мальтійський архітектор Джіроламо Касар. Не завжди ця велична будівля була палацом, якийсь час він навіть використовувався як в'язниця для полонених французьких солдатів, потім як шовкова фабрика, перш ніж занепав. Палац знайшов своє друге життя після забуття та занепаду і відновлений у 1982 році, а через п'ять років став місцем відпочинку та офіційною літньою резиденцією президента Мальти. 

На аверсі Срібний раунд 1oz Мальтійські Лицарі 5 Євро 2021 Мальта має зображення герба мальтійських лицарів на щиті. Щит знаходиться в руках лицаря ‒ це цікавий спосіб представити зображення, надавши йому багатошаровий горельєфний вигляд. 


Срібний раунд 1oz Мальтійські Лицарі 5 Євро 2021 Мальта ‒ це срібна монета вагою 1 унцію, пробою 9999, номіналом 5 євро і тиражем 15 000 екземплярів, безумовно, є дуже привабливим предметом на ринку з обмеженим тиражем. Купити Срібний раунд 1oz Мальтійські Лицарі 5 Євро 2021 Мальта можна вже сьогодні на нашому сайті.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua