×

Оригінальний дизайн Doggaebi з Південної Кореї у вигляді зливків, що штабелюються

Posted on2 Years ago

Після кількох успішних дизайнів KOMSCO представила Срібний раунд 2oz Щит Doggaebi Chiwoo Cheonwang Південна Корея

Чіу Чхонван має велике значення в китайській і корейській культурах, подібно до Карла Великого в західному світі. Він визнаний одним із трьох легендарних батьків-засновників Китаю та 14-м главою Шинші, першої корейської держави. Історія Чіу, якого також шанують як бога війни, розповідає про багато подвигів, часом міфологічних. Офіційний монетний двір Південної Кореї KOMSCO вибрав цю історичну фігуру, щоб відсвяткувати першу в країні серію срібних зливків. 

Купівля виробів серії Chiwoo Cheonwang буде вдалою інвестицією завдяки їхньому дизайну, обмеженому тиражу та обробці. Нові релізи лише сприяють колекційній привабливості. Срібний раунд 2oz Щит Doggaebi Chiwoo Cheonwang Південна Корея, зокрема, є справжнім видовищем, оскільки деталізація та бездоганне оздоблення роблять дизайн популярним і будуть вважатися справжнім предметом колекціонування. 

Срібний раунд 2oz Щит Doggaebi Chiwoo Cheonwang Південна Корея випущений з концепцією інвестицій, що штабелюються. Цей зливок з дивовижним дизайном, що базується на символі, який впізнають любителі серії Chiwoo Cheonwang. Догебі – містичний страж у корейській міфології, так само як горгулья в християнських колах, але в той час як остання була зарезервована для того, щоб звисати з фасадів великих виставкових соборів, зображення Догебі можна знайти на корейській народній черепиці. Створення з широкою зубастою усмішкою і рогатою мордою азіатського стилю, розміщене в будинку, має відганяти злих духів як захисник. 


Це зображення раніше зустрічалося в різних випусках монет і зливків серії Chiwoo Cheonwang, як правило, на щиті персонажа Чіу Чхонвана і у вигляді емблеми на його плечі. На зливці Срібний раунд 2oz Щит Doggaebi Chiwoo Cheonwang Південна Корея Доггебі вперше займає центральне місце. Варто вже сьогодні купити Срібний раунд 2oz Щит Doggaebi Chiwoo Cheonwang Південна Корея та збільшувати свої срібні запаси. Відгородитись від злих сил легко за допомогою цих мініатюрних щитів Chiwoo Cheonwang!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua