×

Стережіться повного місяця!

Posted on2 Years ago

Перші європейські поселенці у Канаді протягом сотень років передавали страшні історії про жахливі істоти. Тепер Королівський монетний двір Канади розкриває ці історії у серії монет Creatures of the North. Розповіді про загадкові жахливі нічні істоти здавна розбурхували людську уяву, а в провінції Квебек легенда про перевертеня луп-гару найвідоміша і найстрашніша. 

Жахливий перевертень вперше представлений на срібній інвестиційній монеті RCM унікального розміру в 2 унції у другому випуску цієї жахливої ​​серії! 

Срібна монета 2oz Перевертень "Істоти Півночі" датована 2021 роком та номіналом 10 канадських доларів. Кожен відзначений своєю вагою та чистотою; 2 тройські унції срібла 9999 проби. 

На додаток до яскравого дизайну, який сподобається будь-якому інвестору, що шукає щось особливе, монета «Перевертень» також включає відомі функції захисту Монетного двору: лазерне маркування кленового листа і чіткі радіальні лінії навколо границі. Срібна монета 2oz Перевертень "Істоти Півночі" 10 доларів 2021 року вагою у дві унції товщі за стандартну інвестиційну монету в одну унцію, що надає їй особливу інвестиційну привабливість. 

Незабаром з'являться нові випуски серії «Істоти Півночі», тому інвесторам слід уважно стежити за тим, яка істота з'явиться зі свого лігва наступною! 

Срібна монета 2oz Перевертень "Істоти Півночі" 10 доларів 2021 від монетного двору Werewolf, особливості; 

  • 2-й випуск у серії «Нові істоти півночі». 

  • 2 тройські унції, срібло 9999 проби 

  • Гарний та унікальний дизайн 

Міфологічна природа перевертня відрізняє його від реальних тварин, які зазвичай зображуються на інвестиційних монетах Монетного двору. Художнику Джеральду Глоуду, не маючи фотографій чи зразків, довелося досліджувати інші джерела, щоби отримати правильні деталі. Глоуд звернувся до старих фольклорних текстів та історичного архіву культури Ньюфаундленду. Спільнота «Скупка монет» купує будь-які з найпопулярніших форм дорогоцінних металів, які ми пропонуємо до продажу, незалежно від того, придбали ви у нас чи ні. Ми відправляємо платіж швидко, а наші ціни важко перевершити!

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua