×

«Ельф з посохом» - мудрий і доблесний чарівник

Posted on2 Years ago

Нова Зеландія використовує новозеландський долар як валюту обігу для щоденних транзакцій. Країна також випускає ряд пам'ятних та колекційних монет, у тому числі в популярному у всьому світі форматі в одну унцію срібла, таких як Срібна монета 1oz Володар Перстнів: Гендальф 1$ 2021 Нова Зеландія, наприклад. 

У грудні 2021 року виповнюється 20 років від дня прем'єри першого фільму із цієї епічної трилогії. Фільм заснований на романі Дж. Р. Толкіна, який вперше був опублікований у 1954 році. Картина запрошує нове покоління у світ улюблених романів Дж. Р. Р. Толкіна середини століття. Усі три частини «Володар кілець» було знято Пітером Джексоном у його рідній Новій Зеландії та відкрило цю країну з унікальними краєвидами для туристів та кінематографістів усього світу. 

Мудрий і доблесний Гендальф Сірий зображений на цій срібній монеті вагою в 1 унцію з хитромудрим гравіюванням. На реверсі монети зображений Гендальф, персонаж із «Володаря кілець», у сцені на початку фільму, де він прибуває до Хоббітона, щоб вперше зустрітися з Фродо. У полях його капелюха фраза: «Чарівник ніколи не спізнюється. І не з'являється раніше. Він прибуває точно, коли вважає за потрібне». Прототипом зовнішності Гендальфа стала швейцарська поштова листівка під назвою «Гірський дух», на якій зображений бородатий старий у крислатому капелюсі, що годує з руки оленя. 

Статус законного платіжного засобу Срібна монета 1oz Володар Перстнів: Гендальф 1$ 2021 Нова Зеландія підтверджує зображення на аверсі Її Величності Королеви Єлизавети II, відоме як «Четвертий портрет». Королева носить діамантову тіару «Дівчата Великої Британії та Ірландії», весільний подарунок королеви Марії (бабусі Її Величності) у 1947 році. Легенда монети містить написи року випуску, проби та ваги монети, країни випуску та слова «Середзем'я». 

Це справді унікальні предмети колекціонування для будь-якого шанувальника, дорогоцінне нагадування про надзвичайну трилогію «Володар кілець». 

Експерти спільноти «Скупка монет» дадуть відповідь на ваші запитання та допоможуть вигідно продати або купити нумізматичні екземпляри на нашому сайті. Онлайн-оцінка може допомогти визначити попередню ціну за екземпляр Срібна монета 1oz Володар Перстнів: Гендальф 1$ 2021 Нова Зеландія.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua