×

Зелений велетень святкує двадцятиліття

Posted on2 Years ago

Срібна монета 1oz Шрек 20 Років 2 долари 2021 Ніуе - чудовий подарунок для будь-якого нумізмата, любителя кіно. Купити цей екземпляр можна вже сьогодні, просто додайте її до свого кошика та зробіть вдалу інвестицію. 

Срібна монета 1oz Шрек 20 років 2 долари 2021 Ніуе була випущена на честь 20-річчя виходу в прокат анімаційного фільму. «Шрек». Сюжет мультфільму ґрунтується на однойменній дитячій ілюстрованій книзі. Стівен Спілберг викупив права на Шрека та перетворив історію на фільм Dreamworks, який популярний і любимий глядачами вже 20 років. У прокаті фільм йшов з величезним успіхом, касові збори склали 268 мільйонів доларів у США та 484 мільйони доларів у всьому світі. На момент прем'єри в 2001 році, картина була найдеталізованішим комп'ютерним анімаційним фільмом з будь-коли створених. Головні герої фільму - сварливий, але милий і людожер, що викликає симпатію, і його балакучий і азартний компаньйона Ослик. Шрек скинув стандартні образи казкових героїв і змусив глядачів реготати! 

У фільмі Лорд Фаркуад зі своїх володінь вганяє всіх казкових героїв у болото де живе нелюдимий Шрек. В результаті велетень-людожер погоджується врятувати для лорда принцесу Фіону, якщо натомість Фаркуад дозволити казковим істотам піти з його болота. Велетень, якого супроводжує Ослик вирушає в пригодницьку подорож, яка пізніше переростає в роман, висвітлюючи чутливу сторону нібито грубого огра. 

Особливості екземпляра Срібна монета 1oz Шрек 20 Років 2 долари 2021 Ніуе

містить 1 унцію срібла 999 проби. 

  • Тираж складає 20 000 екземплярів 

  • Поміщена у пластиковий полімерний футляр 

  • Аверс: зображений герб Ніуе, номінал та рік випуску.

  • Реверс: зображено офіційно ліцензований логотип Шрека, а також Шрек, який обіймає свого друга Ослика, посміхається і піднімає великий палець вгору. 

  • Грошовий знак випущено суверенним урядом Ніуе. 


На сайті skupkamonet.com.ua можна купити Срібна монета 1oz Шрек 20 Років 2 долари 2021, а також продати ваші предмети нумізматики. Звернувшись до наших експертів, ви отримаєте швидку та професійну відповідь на будь-які питання, пов'язані з оцінкою монет. Процес попередньої оцінки здійснюється безкоштовно та віддалено, за фото, надісланим на наш e-mail. Ви дізнаєтесь, за якою ціною може бути зроблена покупка монет Срібна монета 1oz Шрек 20 Років 2 долари 2021 у Києві (або будь-якому іншому великому місті України) нашою компанією.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua