×

Дикі і незалежні

Posted on2 Years ago

Після випуску Stock Horse 2010-х років Срібна монета 1oz Австралійський Брамбі 1 долар 2021 є другою серією, присвяченою коням, від Пертського монетного двору. Невелика кількість копій і привабливий дизайн мотивів надають срібним монетам Австралійський Брамбі привабливий колекційний потенціал. Поспішайте купити примірник у відмінній якості на сайті skupkamonet.com.ua. 

Ці коні живуть в дикій природі в Австралії. Назву породи нібито приписують Джеймсу Брамбі, солдату Корпусу Нового Південного Уельсу і коваля, який переїхав до Тасманії в 1804 році, залишивши деяких коней в Новому Південному Уельсі. Коли місцеві жителі запитали, кому належать коні, люди відповіли, що «вони належать Брамбі», і назва прижилася. Австралійські Брамбі спочатку використовувалися для сільськогосподарських робіт і зіграли велику роль у розвитку Австралії. Вони також використовувалися для транспортування. Однак погані паркани або їх відсутність привели до того, що багато цих коней втекли або були кинуті, коли їх місце зайняли машини. Брамбі - походять від коней, яких випустили в невідому, небезпечну дику місцевість, що стала Тасманією після золотої лихоманки в середині 19 століття. Ці групи стали дикими і до сьогодні бродять по Австралії в кількості близько 400 000 особин.

Срібна монета 1oz Австралійський Брамбі 1 долар 2021 випускається відомим монетним двором Перт в Австралії з 2020 року. Обмежений тираж всього 25000 монет. Викарбувана з 1 унції срібла 99,99% чистоти і випущена в якості законного платіжного засобу відповідно до Закону про валюту Австралії 1965 року. 

Реверсний дизайн зображує чудового Брамбі в граціозному стрибку серед крутих пагорбів. Дикі, незалежні і такі що живуть успішно у ворожому середовищі, Брамбі стали національним символом Австралії. Дизайн включає в себе напис «AUSTRALIAN BRUMBY», знак Пертського монетного двору «P», вагу і пробу, а також дату 2021 року. На реверсі кожної монети є захисний елемент у вигляді букви, вигравіруваної мікролазером. Його можна виявити тільки під збільшувальним склом. 

Срібна монета 1oz Австралійський Брамбі 1 долар 2021 на аверсі має портрет королеви Єлизавети II 2015 року. Він був розроблений на основі дизайну Джоді Кларка. По колу в оптично контрастній області краю нанесені "ELIZABETH II", країна-емітент "AUSTRALIA" і номінал красивої монети "1 DOLLAR". 


Спільнота «Скупка монет» стане надійним помічником для бажаючих купити або продати монету 1oz Австралійський Брамбі 1 долар 2021.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua