×

Повернення класики

Posted on2 Years ago

Вперше серія монет «Боги Олімпу» була видана у 2014 році монетним двором Перта. Цей випуск з трьох монет прославляє деяких з найвідоміших і інтригуючих богів у грецькій міфології – Зевса, Посейдона і Аїда. 

Блискучий горельєф з античною обробкою підкреслює глибину деталей дизайну. Монети були настільки популярні серед нумізматів, колекціонерів та інвесторів, що купити їх дуже скоро стало неможливо. Культові Gods of Olympus повернулися в 2020 році в абсолютно новій серії злитків. В 2021 році спадщина продовжиться третім випуском за участю Аїда – Срібна монета 1oz Боги Олімпу "Аїд" 1 долар 2021 Тувалу. 

У міфології Стародавньої Греції Аїд має подвійне значення: це і ім'я бога підземного царства мертвих, і саме пекло, куди потрапляють душі після смерті. Історично Аїда нерідко зображували схожим на Зевса – немолодим чоловіком з розкішною бородою, що сидить на троні з чорного дерева з Цербером, триголовим сторожовим псом, запускає гостей в підземні володіння Аїда, але вже нікого не випускає. В олімпійській міфології входить в число трьох основних богів, які поділили між собою світ після війни з титанами. 

Срібна монета 1oz Боги Олімпу "Аїд" 1 долар 2021 Тувалу: 

Третій випуск в серії GODS OF OLYMPUS

викарбувана Пертським монетним двором з 1 унції срібла 99,99% чистоти. 

Hades випускається в якості законного платіжного засобу, підтримуваного урядом Тувалу. 

має обмежений тираж всього 13 500 екземплярів. 

Реверс: зображує Аїда, що сидить на троні з кісток і черепів в шоломі-невидимці, подарованому циклопами. Його супроводжує триголовий сторожовий пес Цербер. Дизайн включає в себе напис HADES і знак Пертського монетного двору «P». 

Аверс: зображення Її Величності Королеви Єлизавети II Яном Ранком-Бродлі, грошовий вираз і дату 2021 року. 

Купити екземпляр Срібна монета 1oz Боги Олімпу "Аїд" 1 долар 2021 Тувалу з упевненістю в її оригінальності можна після вивчення стану виробу, його оцінки, яку надасть співтовариство нумізматів «Скупка монет».

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua