×

Чудово деталізовані австралійські тематичні дизайни

Posted on2 Years ago

Королівський австралійський монетний двір, розташований в Канберрі, добре відомий своїми популярними випусками колекційних та інвестиційних монет і випусків злитків обмеженим тиражем як в сріблі, так і в золоті. Теми виробів варіюються від історичних до астрономічних, тварин і знаків зодіаку. 

Ці вишукані золоті і срібні вироби – перші в новій серії гербів Австралії. Срібна монета 1oz Герб Австралії 1 долар з обмеженим тиражем в поєднанні з блискучою антиціркулейдною обробкою ідеально підходять для інвесторів в дорогоцінні метали і колекціонерів початкового рівня. Вони мають культовий австралійський дизайн, натхненний гербом Співдружності. Купити грошовий знак можна вже сьогодні на сайті skupkamonet.com.ua Преміальна інвестиційна монета поставляється в захисній капсулі і представлена ​​в стані Brilliant Uncirculated. Вона має чудове карбування, практично бездоганну поверхню та виключну привабливість.

Аверс: Портрет Її Величності Королеви Єлизавети II, створений в 2015 році відомим скульптором Королівського монетного двору Джоді Кларком, поміщений в круг на лицьовій стороні, врівноважений гілками широко поширеного золотого тину, квіткового символу Співдружності. Поруч з портретом насторожено варто страус ему, над своїм листяним гніздом невилуплених яєць. Над гніздом висить сувій з написом «1 OUNCE .999 AG», а над ним ширяє Зірка Співдружності. Її промені представляють шість штатів і території континенту. Елементи дизайну австралійського герба приписуються Аарону Баджо, дизайнеру і скульптору монет Королівського монетного двору Австралії з 2008 року. 

Реверс: На реверсі, також створеному містером Баджо, зображений дорослий кенгуру з малям в сумці, що стоїть серед захоплюючої дух рослинності. Кожна квітка асоціюється з певною територією в якості офіційної квіткової емблеми. Напис «АВСТРАЛІЯ» на прапорі між потужними задніми лапами кенгуру. 


На сайті skupkamonet.com.ua легко купити срібні і золоті монети з усього світу, в тому числі грошовий знак Срібна монета 1oz Герб Австралії 1 долар 2021. Вона має інвестиційну привабливість, така покупка стане вдалим вкладенням коштів. Вміст чистого срібла в грошовому знаку становить 1 тройську унцію, проба металу 999. Монети поставляються в захисних капсулах. Ціна лота на сайті компанії Скупка монет на сьогоднішній день складає 2100 грн.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua