×

Серія «Австралійські тварини» - далі буде

Posted on2 Years ago

«Срібний лебідь» випущений обмеженим тиражем в 25 000 штук з чистого срібла 9 999 проби і входить в серію «Австралійські тварини». Цей класичний грошовий знак з чистого срібла вагою в 1 унцію з бездоганною обробкою, яка задовольнить навіть найвимогливіших колекціонерів, має ключові особливості: 

  • Якість проби чисте срібло 99,99%. 

  • Відмітка монетного двору P5 в честь п'ятої річниці випуску серії. 

  • Австралійський юридичний тендер. 

  • Надзвичайно обмежений тираж - 2500 примірників. 

  • Аверс: автор Джоді Кларк, зображення королеви Великобританії Єлизавети II, номінал і дата 2021 року. 

  • Реверс: Представляє лебедя, який витончено пливе по поверхні води. Зовнішній вигляд включає в себе напис «Австралійський срібний лебідь в 1 унцію 9999» та ексклюзивний знак Пертського монетного двору «P5», який означає, що грошова одиниця є частиною п'ятого щорічного випуску. 

  • Карбується обмеженим тиражем, дизайн якого щорічно змінюється, додаючи колекційну привабливість. Суверенна монета підтримана урядом Австралії. 


Різновид з чорним пір'ям (Cygnus atratus) - витончені мешканці південно-східних і південно-західних регіонів Австралії, де вони живуть і розмножуються в гирлах річок, заток і інших водно-болотних угіддях. Жителі річки Swan, яка отримала свою назву через їх присутність, чорні лебеді фігурують в давніх переказах аборигенів і були швидко прийняті європейськими поселенцями в якості пташиної емблеми Західної Австралії. У цій дивній монеті відображена краса лебедя, що граціозно пливе по поверхні води. Придбати цю шикарну монету 2021 року на сайті Skupkamonet.com можна прямо зараз! Вперше представлений в 2017 році, Perth Mint Swan швидко став класикою завдяки своєму обмеженому тиражу і унікальному дизайну. Грошовий знак Срібна монета 1oz Австралійський Лебідь 1 долар випускається Пертським монетним двором, розташованим на березі річки Суон. Найстаріший діючий монетний двір Австралії, який виробляє тільки колекційні та інвестиційні монети, а також інші злитки.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua