×

Новий однорічний дизайн матері і дитинчати ему

Posted on2 Years ago

Птахи-матері і дитинчата представлені на срібних монетах з 2021 року. Примітивні пір'я ему, що нагадують жорстку шерсть, допомагають їм пережити різкі перепади температур, які можуть виникнути на континенті. 

Хоча вони не вміють літати, один з найвищих птахів планети не дрімає. Ему – відмінні бігуни. Його ноги настільки потужні, можуть переміщувати птицю по сухих рівнинах континенту зі швидкістю до 50 кілометрів на годину. Їх швидкість порівнюється зі швидкістю пересування автомобіля в межах міста. Це більше 30 миль в годину! 

Але ще швидше монети розкуповуються на монетному дворі. Можливо, це пов'язано з їх обмеженим тиражем всього 30 000 штук. Можливо, справа в привабливих реверсах: купити грошовий знак Срібна монета 1oz Ему 1 долар 2021 Австралія з дизайном тільки на один рік є важливим моментом для колекціонерів. У новому дизайні на 2021 рік зображені мати і дитинча, що клюють листя в австралійській глибинці. Бажання колекціонерів отримати ідеально викарбуваний злиток, який містить одну унцію чистого срібла 99,99%, випущену на знаменитому австралійському монетному дворі Перт. Якою б не була причина, ці монети не довго затримаються в продажу. 

На нашому сайті Skupkamonet доступна до продажу Срібна монета 1oz Ему 1 долар 2021 Австралія в стані Brilliant Uncirculated (BU), такому ж новому як в той день, коли вона покинула місце виробництва! Купити грошовий знак прямо зараз – значить отримати такі переваги: 

  • срібна монета 1oz Ему 1 долар 2021 Австралія – ​​останній випуск серії срібних злитків із зображенням двох птахів, які гуляють уздовж водойми в своєму природному місці існування. А також написи «AUSTRALIAN EMU» і традиційного знаку монетного двору Пертського монетного двору «P». Портрет королеви Єлизавети II прикрашає аверс; 

  • склад з чистого срібла – Кожен Срібний Ему був викарбуваний повною унцією з чистого срібла 99,99% і має діаметр 40,6 мм. 

  • законний платіжний засіб – ці австралійські монети в одну унцію є законним платіжним засобом в Австралії в 1 долар; 

  • стан Brilliant Uncirculated (BU) – ваша Срібна монета 1oz Ему 1 долар 2021 Австралія буде в оригінальному стані. 

  • обмежений тираж – Максимальний світовий наклад встановлено на рівні всього 30 000 штук.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua