×

Найшвидший в зоопарку Австралії

Posted on2 Years ago

Королівський монетний двір Австралії ввів в обіг серію злитків із зображенням різних тварин і присвятив їх головному зоопарку країни, розміщеному на березі океану. Монети цієї серії випущені обмеженим тиражем, що робить серію ще більш привабливою для колекціонерів. Купити грошовий знак за привабливою ціною можна на сайті skupkamonet.com.ua. Пропонуємо до продажу тільки справжні грошові знаки, покупку можна піднести як оригінальний подарунок, відмінно доповнити власну колекцію або зробити вигідну інвестицію. 

У першому випуску був представлений суматранський тигр в золоті і сріблі, вагою 1 унція. Грошові знаки були швидко розкуплені. У новому другому випуску будуть викарбувані як золота вагою в 1 унцію, так і срібна монета 1oz Австралійський Зоопарк: Гепард 1 долар 2021 Австралія. 

Гепард – хижак сімейства котячих, що мешкає в більшості країн Африки і на Близькому Сході. Це єдиний сучасний представник роду Acinonyx що зберігся і, на жаль, є зникаючим видом в світі. За оцінками, в дикій природі налічується менше 7000 особин. 

Найшвидший з усіх наземних ссавців, що розвиває швидкість до 112 км / ч. всього за 3 секунди. Його струнке тіло і довгі тонкі ноги особливо підходять для високих прискорень. 

У центральному сегменті аверсу срібна монета 1oz Австралійський Зоопарк: Гепард 1 долар 2021 Австралія зображення портрета Єлизавети-II роботи Джоді Кларка, який використовується з 1998 року, під ним знак Джоді Кларк (JC). 

На зовнішньому кільці по колу вигравірувані написи: «ELIZABETH II», країна емітент «AUSTRALIA», рік випуску монети «2021» і номінал «1 DOLLAR». 

У центрі реверсу ми бачимо зображення гепарда, якого художник зобразив стрімко біжучим по савані. Динаміка руху, грація і сила цього чудового хижака передана в металі. Вгорі напис «AUSTRALIA ZOO CHEETAH» і дані про метал, з якого виготовлена ​​монета 1 oz .999 Ag. 

Для тих, кого зацікавила покупка монети Гепард 1 долар дві тисячі двадцять одна Австралія, співтовариство skupkamonet.com.ua може запропонувати кращі ціни на ринку.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua