×

Епатажні британці в сріблі

Posted on2 Years ago

У серії Music Legends Королівський монетний двір віддає данину поваги групам і артистам, чий зовнішній вигляд і звучання були визначальними для кожного минулого десятиліття. Дизайнери і художники Royal Mint ідеально втілили музичну спадщину в дизайні кожної монети. Слідом за Квін, сером Елтоном Джоном і Девідом Боуї четверта монета присвячена групі The Who. 

Вплив цієї групи, що руйнує жанри і розбиває гітари, на музику незабутнє! 

Срібна монета 1oz Легенди Музики: The Who 2 англійських фунти 2021 Великобританія є інвестиційною монетою і законним платіжним засобом. У 2021 року можна купити цей грошовий знак, викарбуваний з чистого срібла 0,999 проби в якості Brilliant Uncirculated, має тираж всього 25 000 екземплярів. Продаж кожної одиниці на сайті skupkamonet.com.ua супроводжується сертифікатом справжності та захисної капсулою. 

Будучи частиною серії "Music Legends", в якій розповідається про Who, епатажну та бунтарську групу, що стала популярною в кінці шістдесятих років. До цього дня музиканти збирають стадіони, об'єднуючи покоління вже більше 50 років. Ведучий гітарист Піт Таунсенд, вокаліст Роджер Долтрі, Джон Ентвістл і нестандартний барабанщик Кіт Мун захопили шанувальників своїм неповторним стилем виконання. 

The Who здобули популярність завдяки «Я не можу пояснити» і «Моє покоління», але не менш відомі своїми рок-операми «Томмі» і «Квадрофенія», за якими в 1975 і 1979 роках були екранізовані фільми відповідно. 

Срібна монета 1oz Легенди Музики: The Who 2 англійських фунти 2021 Великобританія на аверсі має зображення портрета королеви Єлизавети II Джоді Кларка. Текст говорить: 2021 · ELIZABETH II · D · G · REG · F · D · 2 фунта · 

Дизайн реверса, розроблений Генрі Греєм і включає найбільш знакові символи групи The Who. Пінбол-автомат в формі гітари Rickenbacker пробиває динамік. Гітару прикрашає Юніон Джек, так англійці панібратськи називають Прапор Великобританії і круглий логотип The Who розташований у верхній частині монети. Поспішайте купити інвестиційну срібну монету 1oz Легенди Музики: The Who 2 англійських фунти 2021 за привабливою ціною.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua