×

Чорний алмаз і індіанські вожді в ваших інвестиціях

Posted on2 Years ago

Для інвесторів і колекціонерів можливість купити золоту монету 1oz Американський Бізон (Баффало) 50 доларів 2021 США (2021 1oz Gold Buffalo USA) – відмінний внесок у майбутнє. 

Це перша монета з 24 каратного золота, що має статус платіжного засобу, випущена урядом США. Згідно із законодавством, золото для виробництва Американського Бізона (American Buffalo) видобувається тільки на території Сполучених штатів. 

Дизайн – змінена версія мідно-нікелевого примірника 1913 року, створеного Джеймсом Ерлом Фрейзером, видатним американським скульптором першої половини XX століття. Золота інвестиційна монета Баффало була випущена вперше в 2006 році для задоволення вимог і запитів великих інвесторів, які вважали за краще купувати монети вищих золотих проб. 

Аверсна сторона золотої монети 1oz Американський Бізон (Баффало) 50 доларів 2021 США представлена ​​зображенням профілю корінного жителя Америки – індіанця, образ якого зібраний з рис трьох вождів: Залізний Хвіст (Лакота), Два Місяці (Шайенна) і Джон Великий Ліс (Сенека). У верхній частині монети викарбувано напис "LIBERTY", рік випуску і буква F, яка вказує, що вигляд Буйвола створював сам Джеймс Ерл Фрейзер. 

На зворотній грані монети – зображення американського бізона. Вважається, що буйвол, зображений на реверсі монети, жив в нью-йоркському зоопарку і носив кличку Чорний Алмаз. 

У верхній частині монети розташовано напис "United States of America" ​​і вислів латиною "E PLURIBUS UNUM", в нижній частині – "IN GOD WE TRUST", номінал монети 50 $, вага і проба золота. 

  • Монета 1 oz Американський Бізон (Баффало) 50 доларів 2021 США в діаметрі становить 32,7 мм, товщина – 2,95 мм, номінальна вартість – 50 доларів США. Сьогодні ціна монети 1 oz Американський Бізон (Баффало) 50 доларів 2021 США на сайті компанії "Скупка монет" становить 64 400,00 грн. 

Ліквідність є дуже важливим елементом для інвестицій, і це насправді сильна сторона Американського Бізона з її унікальною підтримкою з боку уряду Сполучених Штатів. Можна легко продати 1 oz Американський Бізон (Баффало) 50 доларів 2021 США за готівку у більшості торговців монетами і дорогоцінними металами по всьому світу.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua