×

Перша срібна інвестиційна монета з дизайном що змінюється.

Posted on3 Years ago

Вперше випущена в 1983 році, як законний платіжний засіб Китайського Центрального банку, це перша срібна інвестиційна монета з дизайном який змінюється. Щорічно монета карбується з новим зображенням панди – національного символу і однієї з найрідкісніших тварин у світі. 

Панда занесена в Книгу Рекордів Гіннеса як одна з найпривабливіших тварин. У Китаї їх ретельно оберігають, а ім'я панда ласкаво перекладається як «ведмідь-кішка». Панда визнана національною цінністю Китаю і саме тому в її честь була випущена серія інвестиційних монет, яка служить законним платіжним засобом КНР. 

Затребуваність у колекціонерів, обмежений тираж і дизайн який змінюється – з цих факторів формується ціна цієї монети на вторинному ринку. Ця монета високо цінується інвесторами, отже купити срібну монету 30g Китайська Панда 10 юань 2021 – означає зробити вдалу інвестицію. 

Починаючи з 2016 року серія була модифікована, щоб відповідати метричній системі: на зміну Срібній панді вагою в 1 Тройську унцію прийшла монета вагою в 30 грам, яка також складається з чистого срібла 999 проби. 

Виготовлена унікальним методом гравіювання, монета поєднує в собі світлі і темні відтінки срібла. Ці художні особливості, в поєднанні з високою якістю монети, сприяли тому, що китайська панда є однією з 4 найбільш затребуваних інвестиційних срібних монет в світі. Для тих, кого зацікавила покупка китайської срібної Панди, спільнота «Скупка монет» може запропонувати кращі ціни на ринку. 

На аверсі монети зображений Храм Небес, місце всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, яке складається з комплексу релігійних будівель, розташованих в центральній частині Пекіна. Над Храмом Небес розташований текст, що означає «Китайська Народна республіка». Внизу вказаний рік випуску. 

На реверсі монети зображена панда, яка ніжно дивиться на своє дитинча, яке піднімається на дерево. Справа зазначена номінальна вартість монети, зверху уздовж краю монети вага – 30 г і проба Ag .999.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua