×

Срібний раунд 1oz Германія 5 марок 2024 Німеччина

31.13g / 9999 / 1oz / капсула/Сертифікат

Read moreShow less
3 000,00 ₴
В наявності
Артикул:
01022
Опис

Монетний двір Germania Mint представляє довгоочікуваний шостий випуск своєї флагманської серії з обмеженим тиражом – раунд «Germania» 2024 року випуску. Вперше леді Германія з'явилася на монетах Germania Mint у 2019 році та одразу стала хітом. Вона ідеально вписалася в серію таких класичних випусків, як «Британія», «Маріанна» і «Ліберті». Germania Mint створила образ, довкола якого побудувала цілий світ. Героїня флагманської серії «Германія» продовжує досліджувати таємниці материка. На цей час вона встигла звикнути до пишної рослинності, серед якої знаходяться валуни з магічними рунами. За кожним її кроком стежать два ворони, які є очима та вухами Одіна, бога війни, мудрості та поезії. Запрошуємо вас супроводжувати героїню Монетного двору Germania Mint у її черговому підкоренні світу колекціонування. Перспектива аверсу Germania 2024 знову розширюється з кожною монетою у колекції – 1, 2, 10 унцій та 1 кг. Однак випуск цього року представляє ще одну новацію – на аверсі змінюються окремі елементи дизайну.

На аверсі зображена Германія, одягнена в обладунки та перетинаючи незвідані землі. Земля заповнена пишною рослинністю і містить таємничі руни, вирізані на камінні, повз які вона проходить. Вона несе із собою імператорський меч, Reichsschwert. Два ворони слідують за кожним її кроком і є очима і вухами Одіна. Вгорі півколом розміщено напис – «•1 oz Ag 999.9•GERMANIA 2024•».

Реверс монети традиційно є зображенням герба Germania Mint з двоголовим орлом, що тримає блискавки і оточеним оливковими гілками. Орел походить з німецької міфології та пов'язаний з Янусом – богом усіх початків, захисником воріт та мостів, покровителем спілок. Голови орла, повернуті у протилежні сторони, символізують минуле та майбутнє. Вгорі розташовано символічне позначення – «5 MARK», а внизу напис – «GERMANIA».

Read moreShow less
Детальніше про товар
01022

Характеристики

Серія
Германія
Країна
Німеччина
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
9999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Європа
Виробник
Польща
Монетний двір
Монетний двір Germania Mint
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
38,61
Товщина, мм
2,3
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти