×

Срібна монета 4oz Рік Бика "Квадрант" 4 долара 2021 Тувалу (кольорова)

124.52g / 9999 / 4oz

Read more
14 400,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
pb20000123
Опис

Набір «Year Of The Ox Quadrant» викарбуваний у 2021 році Пертським монетним двором, і кожна монета випущена як законний платіжний засіб за емітентом Тувалу. Набір складається із чотирьох монет, кожна з яких складає чверть кола. Розташовані разом монети утворюють коло із квадратом у центрі, що нагадує першу валюту Китайської імперії. Ці монети «бан лян» були вперше відлиті за часів династії Цінь близько 200 р. до н. е. Чотири монети разом є повною панорамою биків з обраними кольоровими елементами. Народжені в Рік Бика за східним місячним календарем – стримані та врівноважені, точні та методичні. Це справжні роботяги і природжені споглядачі, які мають дар викликати людей на відвертість.

На аверсі монет зображено четвертий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Яна Ранк-Бродлі (Ian Rank-Broadley – «IRB»), повернутий праворуч, в тіарі від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії. Над портретом розміщено напис – «ELIZABETH II», а над ним вказано рік випуску – «2021». Уздовж обода монети півколом вказано характеристики металу, назву країни-емітента та номінал монети – «1oz 9999 Ag TUVALU 1 DOLLAR».

На реверсі верхньої монети зображений бик, який оре поле, з горами на задньому плані. Внизу вказано знак Пертського монетного двору – «P».

На реверсі монети праворуч зображено пару биків перед деревом. Перед биками ширяє бабка. Зліва вказано знак Пертського монетного двору – «P».

На монеті зліва зображений дорослий бик, що стоїть на траві. Над головою бика ширяє бабка. Праворуч угорі вказано знак Пертського монетного двору – «P».

На нижній монеті зображене теля, що лежить на траві. Вгорі вказано знак Пертського монетного двору – «P».

Read more
Деталі товару
pb20000123

Характеристики

Серія
Рік миші
Країна
Тувалу
Метал
Срібло
Номінал
4 x 1 доллар
Рік
2021
Вага монети, гр
124.52 (31.13)
Проба
9999
Вага металу, oz
4 (1)
Валюта
Долар Тувалу
Збереження
На фото
Вид карбування
PF/PR (Proof)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Інші форми
Гурт
Гладкий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Тувалу
Монетний двір
Пертський монетний двір Австралії
Тираж, шт
1500
Діаметр, мм
54,2
Товщина, мм
4
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua