×

Срібна монета 1oz Тигрова Змія 1 долар 2024 Австралія

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 500,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0902
Опис

П'ята монета із серії «Найнебезпечніші тварини Австралії» від Королівського монетного двору Австралії слідує за четвертим випуском «Коробчастої медузи». У цьому випуску зображено тигрову змію. Тигрову змію можна зустріти на півдні Австралії, вона відома своїми яскравими чорними та жовтими смугами, проте деякі тигрові змії не мають цих яскравих міток. Темні смуги на зміях полегшують поглинання тепла протягом короткого періоду вегетації. Якщо тигрова змія відчуває загрозу, вона може стати агресивною, і її укус виділяє токсичну отруту. Ця отрута може бути смертельною для людини. Тигрові змії вміють плавати та залишатися під водою до дев'яти хвилин. Вони полюють протягом дня і харчуються різними тваринами, такими як птахи, ссавці, риби та жаби. Самки змій можуть вивести на світ до 64 змій-дитинчат, і як тільки змієнята вириваються з мішка матері, вони стають абсолютно незалежними.

У центрі меморіального аверсу викарбуваний повернутий праворуч шостий коронований портрет Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Джоді Кларка, у Державній діадемі Георга IV та вікторіанському коронаційному намисті. По ободу монети розташовані написи – «ELIZABETH II 1952-2022 • AUSTRALIA 2024 • 1 DOLLAR».

На реверсі зображено тигрову змію, що ковзає по траві. Зліва півколом вказані характеристики металу – «1 oz .999 SILVER». Вгорі в два рядки викарбуваний напис – «TIGER SNAKE» (Тигрова змія).

Read more
Деталі товару
0902

Характеристики

Серія
Найнебезпечніші тварини Австралії
Країна
Австралія
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Австралійський долар
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Австралія
Монетний двір
Королівський австралійський монетний двір
Тираж, шт
25000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
3
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua