×

Срібна монета 1oz Слон 100 шилінгів 2024 Сомалі (MD Premier + PCGS FirstStrike®)

31.13g / 9999 / 1oz / MintDirect

Read more
2 750,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0822A
Опис

Срібна монета «Сомалійський Слон» із зображенням африканського слона, яке щорічно змінюється, успішно представлена на ринку з 2004 року та карбується в рамках серії «Дика природа Африки». Дизайн реверсу цієї інвестиційної монети змінюється щороку. У дизайні завжди є слон, але він зображується в різних сценах, а також може включати в дизайн кілька слонів. Зміни у дизайні роблять рік випуску унікальним. Африканські слони – найбільша і найважча наземна тварина на землі, яка не має відомих природних хижаків, коли вони досягають дорослого віку. Ця велична тварина прикрашає реверс кожної монети, дизайн якої змінюється щорічно, що робить її бажаною як для колекціонерів, так і для інвесторів. Карбування монети проводиться на Баварському державному монетному дворі. Тільки монети, отримані протягом перших 30 днів після випуску від Баварського монетного двору, мають право на набуття статусу MintDirect® Premier. Це дає впевненість у тому, що ці монети «Срібний слон» вагою 1 унцію входять до числа кращих карбувань року. APMEX уклала партнерську угоду з PCGS, однією з найнадійніших компаній у галузі нумізматики, для подальшого покращення програми MintDirect ® Premier. Це партнерство з PCGS дозволяє MintDirect ® Premier з PCGS FirstStrike ® 2024 Silver Elephants у запечатаній упаковці зберігати право на отримання статусу FirstStrike ®, якщо вони будуть відправлені до PCGS для оцінки ще довгий час після того, як нові монети, що відповідають вимогам FirstStrike ® йдуть із ринку.

По центру аверсу монети викарбовано герб Федеративної республіки Сомалі, на якому увінчаний стилізованою короною з п'ятьма зубцями облямований щит з п'ятикутною зіркою підтримують два звернених один до одного леопарда, які стоять однією лапою на переплетених стрічкою схрещених списах з двома пальмовими гілками. Вгорі півколом розташований напис – «SOMALI REPUBLIC», а внизу вказаний номінал – «100 SHILLINGS» (100 шилінгів). Ліворуч і праворуч від герба розташовані числа – «20» та «24», що утворюють рік емісії монети – «2024». Уздовж зовнішнього краю проходить намистовий обідок.

На реверсі зображені два слони-самці, що борються один з одним, один з яких стрибає назустріч іншому, піднявши вгору хобот. На задньому плані представлений африканський степ. По колу розташовані написи «AFRICAN WILDLIFE • ELEPHANT • 1 oz Ag 999.9».

Read more
Деталі товару
0822A

Характеристики

Серія
Срібний слон
Країна
Сомалі
Метал
Срібло
Номінал
100 шилінгів
Рік
2024
Вага монети, гр
31,13
Проба
9999
Вага металу, oz
1
Валюта
Сомалійський шилінг
Збереження
BU
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Африка
Виробник
Сомалі
Монетний двір
Баварський державний монетний двір (Німеччина)
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
3
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua