×

Срібна монета 1oz Піратський Корабель «Фантазія» 1 долар 2023 Тувалу

31.13g / 9999 / 1oz / капсула

Read more
3 300,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0905
Опис

Ця срібна монета, випущена від імені Тувалу Пертським монетним двором, вагою в одну унцію є п'ятим випуском популярної серії «Чорний прапор» і присвячений розграбованому кораблю Генрі Евері «Fancy». Серія «Чорний Прапор» з'явилася у 2019 році та стартувала монетою «Помста Королеви Анни». Евері відомий як «Король піратів», оскільки він був відповідальним за найприбутковіший піратський рейд усіх часів. Всього за один раз Евері та його команда заробили колосальні 600 000 доларів у золоті та коштовностях. Грабіж був настільки величезним, що призвів до того, що багато хто вважає першим глобальним полюванням на людей в історії. Генрі Евері був найвідомішою людиною на планеті, але на відміну від більшості піратів, змушених йти на ризик, Евері це зійшло з рук. Генрі Евері вислизнув зі своїм статком, і більше про нього ніхто не чув. Це був неймовірний подвиг, завдяки якому він одержав легендарне звання «Король піратів».

На аверсі зображено профіль Її Величності Королеви Єлизавети II роботи Єна Ренк-Бродлі. Уздовж обода монети розміщені написи – «QUEEN ELIZABETH II 1oz 9999 Ag 2023 TUVALU 1 DOLLAR».

На реверсі представлений корабель «Фенсі», на який здійснив набіг знаменитий пірат Генрі Евері. На палубі корабля зображено безліч скринь, переповнених монетами та коштовностями. На горизонті формується рисунок черепа. По колу вздовж обода розташовані написи, розділені черепом людини та кістками – «BLACK FLAG: HENRY EVERY 🕱 FANCY 🕱 1oz.9999 Ag». Справа розташований знак Пертського монетного двору – «P».

Read more
Деталі товару
0905

Характеристики

Серія
Чорний прапор
Країна
Тувалу
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2023
Вага монети, гр
31,13
Проба
9999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Тувалу
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Тувалу
Монетний двір
Пертський монетний двір Австралії
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
40,9
Товщина, мм
3,5
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua