×

Срібна монета 1oz Юстиція 1 фунт 2021 Гібралтар (Antique)

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 600,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0588r
Опис

Scottsdale Mint від імені Гібралтару випустили серію інвестиційних монет «Юстиція». Ця колекція складається з чотирьох монет з однаковим дизайном. Леді Справедливість з'являлася на монетах протягом усієї історії приблизно у 100 році нашої ери у Римській імперії. Ця нова монета Монетного двору Скоттсдейла віддає данину благородній ідеї чистої та неупередженої справедливості. Фігура Леді Справедливості є втіленням стародавнього ідеалу, за яким правосуддя має бути сліпим. Із зав'язаними очима та з терезами леді-суддя покладається лише на факти, щоби зважити своє рішення. Це уособлення ідеї справедливості як жінки прийшло з Стародавнього Риму та Юстиції, богині справедливості. Крім пов'язки на очах і терезах, які вона тримала в одній руці, вона також носила меч, щоб забезпечити справедливість.

На аверсі зображено герб Великобританії, під яким вписано герб Гібралтару. Вгорі півколом вказана країна емісії – «GIBRALTAR», внизу номінальна вартість – «1 POUND», зліва та справа характеристики металу – «1 TROY OUNCE» та «999 FINE SILVER».

На реверсі зображено стилізований образ богині правосуддя Юстиції з пов'язкою на очах, вагами в лівій руці та мечем у правій. У нижній частині зображені вершини гір та сім зірок. Вгорі півколом розташований напис – «JUSTICE». Ліворуч від Леді Юстиції – «FIDES ET JUSTITIA», а праворуч зазначений рік випуску – «2021».

Read more
Деталі товару
0588r

Характеристики

Серія
Юстиція
Країна
Гібралтар
Метал
Срібло
Номінал
1 фунт
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Гібралтарський фунт
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique Finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Європа
Виробник
Гібралтар
Монетний двір
Монетний Двір Скотсдейл
Тираж, шт
5000
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
3,2
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua