×

Срібна монета 1oz Пташка Твіті (серія "Looney Tunes") 5 доларів 2023 Самоа

31.13g / 999 / 1oz / блістер

Read moreShow less
2 850,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0804A
Опис

Ця чудова срібна монета, випущена країною Самоа, є частиною серії «Looney Tunes» і присвячена – Пташці Твіті. Перша серія фільмів «Веселі мелодії» була знята в 1930 році і познайомила всіх з деякими з цих милих персонажів: Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Road Runner та багато інших було втілено в життя для загальної насолоди. Персонажі Looney Tunes з'являлися на телебаченні, у художніх фільмах, коміксах, відеоіграх та музичних альбомах. Твіті – жовтий кенар. Ім'я «Твіті» засноване на грі слів Tweet (щебет, цвірінькання), і Sweety (милий, чарівний). Перша поява – у мультфільмі «Казка про двох кошенят». У найперших мультфільмах Боба Клемпетта, Твіті досить агресивно налаштований проти своїх ворогів. Нерідко переходив до бійки. Однак його характер «пом'якшав», коли за справу взявся мультиплікатор Фріц Фреленг. Твіті перетворився в милу чарівну пташку, яка перемагає ворогів за допомогою дурості ворогів і своєю хитрістю.

На аверсі зображено 4-й портрет Її Величності Королеви Єлизавети II, роботи Яна Ранк-Бродлі, в тіарі «Від Дівчат Великобританії та Північної Ірландії». Під портретом викарбовано невеликий герб Самоа. Вгорі півколом викарбовано написи – «SAMOA» та «2023». Внизу монети, ліворуч від герба, вказані характеристики металу – «1 oz Ag999», а праворуч номінал – «5 DOLLARS».

На реверсі викарбовано зображення Пташки Твіті яка підморгує на тлі знайомих кіл серії «Looney Tunes». Вгорі зліва вказано підтвердження авторських прав – «TM & © WBEI (s22)» (Warner Bros. Entertainment Inc.). Внизу зліва розташований напис – «TWEETY 1 OZ AG .999».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0804A

Характеристики

Серія
Веселі мелодії
Країна
Самоа
Метал
Срібло
Номінал
5 доларів
Рік
2023
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Самоа
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Самоа
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
39
Товщина, мм
3
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти