×

Срібна монета 1oz Нільський Крокодил 50 франків 2023 Руанда

31.13g / 999 / 1oz / вакуумний пакет

Read more
Limited special offer
2 150,00 грн. 2 250,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0746A
Опис

Серія Rwanda African Wildlife користується неймовірною популярністю завдяки мудрому дизайну та історії преміум-класу. Успішна серія, запущена в 2008 році, вже знаменує 16-й випуск і безперервне зростання популярності у всьому світі. Дизайн який щорічно змінюється дозволяє познайомити світ з великим числом тварин, що населяють жаркий континент. Нільський крокодил (лат. Crocodylus niloticus) – великий плазун сімейства справжніх крокодилів. Найбільший із трьох видів крокодилів, що мешкають в Африці, і другий за величиною у світі. Займає верхнє положення у водних та навколоводних екосистемах Африки. Завдяки району проживання, розмірам та силі, нільський крокодил сумно відомий як крокодил-людожер. У давнину був об'єктом страху і поклоніння. До цього часу залишається, мабуть, найвідомішим видом сімейства справжніх крокодилів.

На аверсі розташований герб республіки Руанди з написом вгорі «REPUBLIKA Y'U RWANDA» (Республіка Руанда), а внизу – «UBUMWE-UMURIMO-GUKUNDA-IGIHUGU» (Єдність, праця, героїзм, патріотизм). По ободу півколом стоять написи: вгорі – «BANKI NKURU Y'U RWANDA» (Центральний банк Руанди), а знизу – «AMAFARANGA, 50 MIRONGO ITANU» (законний платіжний засіб, 50 руандійських франків).

На реверсі зображено два крокодила, звернені в протилежні сторони в їхньому природному середовищі, праворуч від яких розміщений контур африканського континенту, що вигинається над тваринами. Зліва розташований напис – «AFRICAN OUNCE» (африканська унція), а праворуч – «2023» і «1oz FINE SILVER 999».

Read more
Деталі товару
0746A

Характеристики

Серія
Дика природа
Країна
Руанда
Метал
Срібло
Номінал
50 франків
Рік
2023
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Франк Руанди
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Африка
Виробник
Руанда
Монетний двір
B.H. Mayer's Kunstprägeanstalt GmbH (Карлсфельд, Німеччина)
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
3
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua