×

Срібна монета 1oz Герб Австралії 1 долар 2021 Австралія

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
Limited special offer
2 400,00 грн. 2 500,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0484
Опис

Ця срібна інвестиційна монета 2021 року – перша в новій серії монет Австралії – «Герб Австралії». Монета з обмеженим тиражем від Королівського монетного двору Австралії ідеально підходить для інвесторів в дорогоцінні метали і колекціонерів. Монета має культовий австралійський дизайн, натхненний гербом Співдружності. На аверсі монети мальовниче зображення кенгуру, а на реверсі зображення Ему які є неофіційною емблемою нації. Їх зображення на гербі Австралії є визнанням того факту, що вони – представники австралійської фауни, яка зустрічається тільки на цьому континенті.

На аверсі зображено Ему, що захищає свої не вилуплені яйця на тлі чагарнику, який ще не розпустилася – це символи майбутнього, повного можливостей. Зліва в невеликому колі зображено портрет королеви Єлизавети II роботи Джоді Кларка, повернений вправо, в Державній діадемі Георга IV і вікторіанському коронаційному намисті навколо якого півколом розміщено написи – «ELIZABETH II • AUSTRALIA 2021». Над страусом знаходиться шестикутна зірка Співдружності, що представляє шість австралійських штатів і сьомий промінь австралійських територій. Внизу на стрічці вказана вага і чистота металу – «1 OUNCE .999 Ag».

На реверсі зображено Зірку Співдружності і кенгуру з дитинчам в сумці на тлі квітучої рослинності, яка є квіткової емблемою кожного штату і території. Справа, на щиті, в два рядки зазначено номінал «ONE DOLLAR», а внизу на стрічці назва країни – «AUSTRALIA».

Read more
Деталі товару
0484

Характеристики

Серія
Герб Австралії
Країна
Австралія
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2021
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Австралійський долар
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Австралія
Монетний двір
Королівський австралійський монетний двір
Тираж, шт
50000
Діаметр, мм
40
Товщина, мм
3
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua