×

Срібна монета 2oz Армія Дронів 2000 франків КФА 2024 Камерун

62.26g / 999 / 2oz / капсула/футляр

Read moreShow less
15 000,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0952
Опис

Ефектна срібна монета «Армія дронів» вагою 2 унції випущена для Камеруну монетним двором MINT XXI в 2024 році. Вона знаменує дебют серії «Вартові свободи», яка відображає стратегічну та тактичну майстерність Збройних Сил України. Монета, виконана з ретельним високим рельєфом та яскравим цифровим друком, передає суть сучасної війни, в якій сходяться технології та доблесть. Українських солдатів, зображені як натхненники майстерної армії дронів, зображено на тлі, що викликає національний дух: небо з глибокими синіми кольорами та золоті пшеничні поля, що відтворюють барви українського прапора. Ця монета – декларація стійкості, інновацій та невпинного прагнення свободи тих, хто першим підняв небо за допомогою дронів, щоб захистити свободу своєї нації. Кожна монета, що має античне оздоблення, поставляється у тематичному футлярі із сертифікатом автентичності. Обмежений тираж 1000 штук у всьому світі.

На аверсі монети зображено стилізовану версію українського герба – величний сокіл на тлі хмар, що широко розкинув крила, поверх якого викарбуваний тризуб і зверху накладені меч вістрям вгору і два автомати стволами вгору. Зліва півколом розташований напис – «REPUBLIQUE DU CAMEROUN», а праворуч зазначені вага, номінал та характеристики металу – «2 oz 2000 FRANCS CFA Ag999». Вгорі розташований рік випуску – «2024». Праворуч від сокола розміщений знак монетного двору – «XXI».

На реверсі монети зображено українських операторів дронів на полі бою. FPV-дрони – неймовірно цінний тактичний ресурс, який з великою ефективністю використовується у війні в Україні. Оператори розташовані на тлі неба та пшеничного поля. Зліва в два рядки вказана назва монети – «ARMY OF DRONES».

Read moreShow less
Детальніше про товар
0952

Характеристики

Серія
Вартові свободи
Країна
Камерун
Метал
Срібло
Номінал
2000 франків
Рік
2024
Вага монети, гр
62,26
Проба
999
Вага металу, oz
2
Валюта
Франк КФА
Збереження
На фото
Вид карбування
Antique finish
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Гладкий
Походження
Африка
Виробник
Камерун
Монетний двір
Монетний двір Mint XXI
Тираж, шт
1000
Діаметр, мм
50
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти