×

Медаль Білого Дому "Український Опір: Рік Після Вторгнення Росії в Україну" США

Сертифікат / футляр

Read moreShow less
7 800,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
12006rm
Опис

Сувенірна крамниця Білого дому випустила доповнення до колекції медалей «Глобальні історичні моменти колекції монет американського та міжнародного Президентства». «Український опір: рік після вторгнення Росії в Україну «Ще не вмерла України ні слава, ні воля»» – це 15-й випуск у серії «Історичні моменти Президента Байдена» та 40-й у колекції. Медаль присвячена опору, самопожертві, стійкості, хоробрості та новаторству українського народу під час вторгнення росії в Україну. 24 лютого 2022 року російські війська вторглися в Україну, викликавши широкомасштабні руйнування, що спричинили безпрецедентну гуманітарну кризу. З самого початку війни російська стратегія щодо України була розрахована на те, щоб деморалізувати та демотивувати не лише Україну, а й сусідні країни, такі як Молдова, Польща та країни Балтії. Перед лицем руйнувань від неконтрольованої російської агресії світ став свідком стійкості українців, які обміняли свої костюми та ноутбуки на армійську форму та АК-47, щоб працювати пліч-о-пліч з українськими воєначальниками для створення «Сил територіальної оборони». У медалі обмежений випуск, сертифікат автентичності з номером випуску та оксамитовий подарунковий футляр із золотою печаткою Президента.

По центру аверсу знаходиться кольорове зображення двох бійців територіальної оборони поряд із прапором України. Внизу зображення розміщено шеврон Міжнародного легіону територіальної оборони України. Вгорі півколом розміщено напис – «2-24-2022 Russia Invaded Ukraine» (24-24-2022 росія вторглася в Україну), а внизу – «AN ARMY OF 43 MILLION CITIZENS DEFEND UKRAINE» (Армія з 43 мільйонів громадян захищає Україну).

На реверсі розміщено кольорове зображення, у верхній частині якого знаходиться зварювальник, що виготовляє протитанковий їжак, а в нижній загородження з цих їжаків. Зображення розділене смужкою із написом – «MADE IN UKRAINE». У внутрішньому колі, що знаходиться навколо зображення, півколом розміщені написи, розділені зірками: угорі – «BOTH PATRIOTS AND PATRIOTS», а внизу – «WILL DEFEND UKRAINE». У зовнішньому колі центральної частини медалі розміщені написи, також розділені зірками: вгорі – «'The glory of Ukraine has not yet perished…», а внизу – «…nor the will'» (Ще не вмерла України ні слава, ні воля).

На гурті медалі дрібно вигравіювано слова – «Keep fighting- you are sure to win! God helps you in your fight! For fame and freedom march with you, And right is on your side!» з вірша Тараса Шевченка «Боріться – поборете! Вам Бог помагає!».

Read moreShow less
Детальніше про товар
12006rm

Характеристики

Серія
Історичні моменти президента Байдена
Країна
США
Рік
2022
Збереження
На фото
Відношення авс/рев
Монетне (180°)
Форма
Коло
Гурт
Напис-Символи-Цифри (гладкий)
Cтан
Чудова
Походження
Північна Америка
Виробник
США
Монетний двір
The White House Gift Shop
Відгуки
Жодного відгуку
16 інших товарів в цій категорії:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти