×

Рік Тигра – на зміну року Бика

Posted on2 Years ago

Срібна монета 1oz Рік Тигра 1 долар 2022 Австралія була випущена в рамках місячної серії монет, присвяченої китайському року Тигра (з 1 лютого 2022 року по 21 січня 2023 року). Про це повідомляє Монетний двір: «У 2022 році ми відзначаємо третину дванадцятирічного циклу за місячним календарем, рік Тигра. Кажуть, що люди, народжені під цим знаком, мають цілеспрямованість, впевненість у собі та лідерство». 

Люди під знаком Тигра не зациклюються на владі та грошах, вони більше дбають про прийняття та визнання оточуючих людей. Вони чесні (і саме цього чекають від інших), мають силу, але й чутливість, не завжди справляються з невдачами та критикою. Вони віддані своїм близьким, завжди заступаються за них і вирізняються великою впертістю. Народжені у рік Тигра сміливі, незалежні, але також імпульсивні, бунтівні та часто безтурботні. 

Вперше колекція була представлена ​​в 1994 році Пертським монетним двором (Королівський монетний двір Австралії розпочав паралельну серію пізніше) і присвячена китайському місячному календарю і відомий як Шен Сяо або Шу Сян, де кожен рік має свою тварину-покровителя. 

Срібна монета 1oz Рік Тигра 1 долар 2022 Австралія представляє Знак зодіаку Тигр. На аверсі монети зображено стару голову королеви Єлизавети II у короні, звернену вправо, з короною з Королівської діамантової діадеми та намистом Victoria Coronation, яке вона носила під час її коронації. Зображення, легенда та номінал знаходяться у маленькому колі, обведеному декоративною рамкою. По краю поза цим колом знаходиться «Колесо місячного календаря»: дванадцять зодіакальних тварин, що йдуть проти годинникової стрілки: щур, свиня, собака, півень, мавпа, коза, кінь, змія, дракон, кролик, тигр і бик. Тигр розташований на вершині кола. 

Срібна монета 1oz Рік Тигра 1 долар 2022 Австралія на реверсі має зображення тигра, що ричить та йде по скельному виступу, з сосновими гілками позаду, що огороджкє чистий простір у формі півмісяця з написами. Внизу зліва китайський ієрогліф «тигр» і у чотири рядки напис «РІК ТИГРА». Нижче зазначено вміст дорогоцінного металу: 1 унція 0,999 Ag (одна унція срібла 99,9%; Ag скорочено від латинського «Argentum» і використовується у всьому світі для карбування срібних зливків). Ініціали дизайнера BK (від Бронвін Кінг) зверху ліворуч. Номінал та дата випуску вказані на аверсі. 


Купити грошовий знак Срібна монета 1oz Рік Тигра 1 долар 2022 Австралія – це зробити вдалу інвестицію, адже інвестиційні монети мають дещо більшу естетичну цінність, ніж зливки. Більшість із них містять цікаву графіку, яка радує око і при цьому відрізняється високим рівнем складності. Останнє, у поєднанні з використанням спеціального маркування, також полегшує перевірку справжності монет.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua