×

Сила, рішучість і відвага

Posted on2 Years ago

Третій випуск австралійської місячної серії Lunar III Пертського монетного двору представляє чудові золоті монети із зображенням наступної тварини в зодіаку – тигра. 

Золота монета 1oz Рік Тигра 100 доларів 2022 Австралія ретельно виготовлена ​​з чистого золота бездоганної якості, покупка такого примірника стане ідеальним придбанням і подарунком для всіх, хто народився під китайським місячним знаком тигра. 

Серія Lunar цікава тим, що тварини на монетах, зібравшись разом, утворюють діораму, яка зображує древній міф про Велику расу, що оповідає про виникнення зодіаку. 

Серія австралійських місячних монет була представлена ​​в 1995 році і прославляє тварин стародавнього китайського місячного зодіаку. Вважається, що тварини в зодіаку мають символічну природу і являють собою сукупність певних характеристик і рис, які можна знайти в кожній людині. У китайському зодіаку дванадцять тварин, і кожна з них відзначається раз в дванадцять років. Наступний рік тигра відзначається в 2022 році. 

На грошовому знаку Золота монета 1oz Рік Тигра 100 доларів 2022 Австралія зображений тигр, що наділяє рішучістю, відвагою, упевненістю і чарівністю тих, хто народився під його впливом в 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 і 2022 роках. 

Кожна монета зображує хороброго царя звірів, який підкорив вершину, що стоїть на гірському піку з оголеними в хижому оскал іклами. У дизайн включені китайський ієрогліф «тигр», напис «TIGER 2022» та знак монетного двору Перта «P». 

На аверсі монети розміщено зображення Її Величності Королеви Єлизавети II. Автор портрета дизайнер і гравер Джоді Кларк приєднався до Королівського монетного двору Великобританії в 2012 році, його портрет Єлизавети II став п'ятим офіційним портретом в 2015 році. 

Купити екземпляр Золота монета 1oz Рік Тигра 100 доларів 2022 Австралія буде відмінним рішенням. Оскільки монети популярні серед колекціонерів та інвесторів завдяки таким якостям: 

  • мотив тигра, який змінюється кожні 12 років 

  • обмежений тираж карбування, висока якість, чистота і 

  • статус законного платіжного засобу 

  • монета в одну унцію – Рік Тигра – одна з найрідкісніших золотих злитків законного платіжного засобу. 

Ці аспекти підвищують вартість на вторинному ринку, а значить дозволяють вигідно продати грошовий знак Золота монета 1oz Рік Тигра 100 доларів 2022 Австралія.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua