×

Срібна монета 1oz Мальтійські Лицарі 5 Євро 2022 Мальта

31.13g / 9999 / 1oz / блістер/Сертификат/капсула

Read more
Limited special offer
6 000,00 грн. 6 500,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0763A
Опис

«Мальтійські Лицарі» – друга пам'ятна монета в серії «Лицарі минулого», створена в результаті тісної співпраці між Центральним банком Мальти та Монетним двором Germania Mint. «Лицарі минулого» – це захоплююча колекція монет, присвячена середньовічній історії, лицарству та пригодам. Ця монета присвячена облозі Мальти, історичному конфлікту між Османською імперією та лицарями-госпітальєрами. Мальтійські лицарі – релігійна група римо-католицької традиції. Організація має довгу та складну історію, яка включала групу попередників, відому як лицарі-госпітальєри. Після хрестових походів група влаштувалась на Мальті, острівній країні, розташованій у Середземному морі. Це підготувало ґрунт для облоги Мальти між Османською імперією та лицарями-госпітальєрами. Чотиримісячний конфлікт закінчився поразкою імперії Османа 13 вересня 1565 року.

На аверсі монети зображені мальтійські лицарі у протистоянні із загарбниками під час Великої облоги Мальти у 1565 році – найважливішої битви в історії острова та однієї з ключових для Європи. Вгорі півколом вказано назву серії – «•KNIGHTS OF THE PAST•», а праворуч у два рядки – номінал – «5 EURO».

На реверсі монети зображено герб Банку Мальти, який тримає мальтійський лицар, що стоїть по стойці струнко. Вгорі півколом розміщено напис – «•MALTA•», а внизу рік випуску – «•2022•». Зліва внизу вказані характеристики металу – «1 oz Ag 999.9».

Read more
Деталі товару
0763A

Характеристики

Серія
Лицарі минулого
Країна
Польща
Метал
Срібло
Номінал
5 євро
Рік
2022
Вага монети, гр
31,13
Проба
9999
Вага металу, oz
1
Валюта
Євро
Збереження
BU
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Чудова
Походження
Європа
Виробник
Польща
Монетний двір
Монетний двір Germania Mint
Тираж, шт
15000
Діаметр, мм
38,61
Товщина, мм
2,8
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua