×

Срібний раунд 1oz Гірськолижний Курорт Ле Дьяблере Швейцарія

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read moreShow less
1 800,00 ₴
Немає в наявності
Повідомити мене, коли буде доступно
Артикул:
0854A
Опис

Срібний круглий раунд «Гірськолижний Курорт Ле Дьяблере» вагою 1 унція припаде до душі любителям снігу, мальовничих вершин, лижного спорту та активного відпочинку. Ле Дьяблере – гірськолижний курорт Швейцарії. Розташований біля підніжжя однойменного гірського масиву в долині Ормон-Дессю. Складає єдиний регіон катання з курортами Віллар, Ізенау та Мейєре. У Ле Дьяблері переважають траси середньої складності. Любителів катання по цілині принадять спуски, що йдуть від Ізенау. Гостям курорту пропонуються бігові лижні та санні траси. Любителі активного відпочинку можуть зайнятися сноубордингом, параглайдингом, катанням на снігоходах та гірських велосипедах. Серед розваг пропонується і каньйонінг – піший спуск гірськими річками.

У центральній частині аверсу зображений персоніфікований символ Швейцарії – Гельвеція. Лівою рукою вона спирається на щит (стилізований герб Швейцарії), а правою утримує прапор. Навколо зображення розташовані двадцять три п'ятикутні зірки, що символізують кантони Швейцарії. Знизу півколом розташований напис – «HELVETIA». Зліва внизу вказана проба металу – «999».

На реверсі викарбувані 2 лижники на тлі гір курорту. Зліва від лижників розташований знак Во – франкомовного кантону на заході Швейцарії, на якому розміщено його назву – «VAUD» і девіз – «LIBERTÉ ET PATRIE» (Свобода і Батьківщина). Вгорі півколом знаходиться напис – «LES DIABLERETS» і поруч висота над рівнем моря в два рядки – «3246 METRES». Внизу написано – «LES MONTAGNES SUISSES» (Швейцарські гори). Уздовж канта розташований намистовий обідок.

Read moreShow less
Детальніше про товар
0854A

Характеристики

Країна
Швейцарія
Метал
Срібло
Номінал
Раунд
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Дуже хороша
Походження
Європа
Виробник
Швейцарія
Монетний двір
Монетний двір Швейцарії
Діаметр, мм
40,05
Товщина, мм
2,9
Відгуки
Жодного відгуку
Покупці, які купили цей товар, також купили:

Menu

Каталог монет

Оценить/Продать

Позвонить/Контакты

Звонки бесплатные

0 800 33 1912

Только для Украины!

@skupkamonet_net

Наши контакты

Каталог и поиск

SkupkaMonet.com.ua

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб зберігати улюблені речі.

Увійти

Створіть безкоштовний обліковий запис, щоб використовувати списки бажань.

Увійти