×

Зимородок-велетень, який сміється

Posted on2 Years ago

Серія австралійських срібних кукабарр була вперше представлена ​​Пертським монетним двором. Австралійський монетний двір почав карбувати серію "KOOKABURRA" з 1990 року. Кукабарру випускають у різних вагових одиницях і з дизайном, що щорічно змінюється. 

Срібна монета 1oz Кукабарра 1 долар Австралія яка карбується вже сорок років, як ніколи популярна серед інвесторів, є культовою серією срібних інвестиційних монет, щорічно демонструє новий дизайн одного з найвідоміших птахів Австралії. Кукабарра з очима-намистинками, відома своїм специфічним хриплуватим сміхом, чутна по всій Австралії ‒ від глибинки до міських вулиць. 

Дизайн новинки від Пертського монетного двору ‒ Срібна монета 1oz Кукабарра 1 долар 2022 Австралія ‒ ​​нагадування про присутність істоти що хіхікає в приміських кварталах. Кукабарра із сімейства зимородків, здатна видавати звуки схожі на людський регіт, вважається національним птахом Австралії. 

На малюнку зображений постійний відвідувач міських палісадників, який сидить на краю декоративної напувалки для птахів серед квітучого агапантуса, що часто зустрічається в садах Австралії. Крім напису «KOOKABURRA», дизайн реверсу також включає вагу монети, пробу та дату року. На травинці знизу зліва розташовані ініціали дизайнера NM (Наташа Мюль). Внизу праворуч традиційний знак Пертського монетного двору P. 

Для додаткового спокою Срібна монета 1oz Кукабарра 1 долар 2022 Австралія включає функцію автентифікації у вигляді літери з мікролазерним гравіюванням. Він виявляється під збільшувальним склом, і призначений для того, щоб значно утруднити підробку монети. Кожна монета представлена ​​у захисній акриловій капсулі. 

Інвестиційні монети ‒ це монети, виготовлені зі срібла 999 проби найвищої якості. Їх ціна залежить від вмісту чистого металу та обмінного курсу металу. Найчастіше можна купити монети вагою 1⁄2 унції, або 1 або 2 унції – найбільш популярні монети в одну унцію, тобто вагою близько 31,1 г. Діаметр такої монети не перевищує 40 мм. Срібні інвестиційні монети легко торгуються, що є найбільшою перевагою. Купити срібну монету 1oz Кукабарра 1 долар 2022 Австралія вигідно як у довгостроковій, так і в середньостроковій перспективі. 

Сайт Skupkamonet.com.ua пропонує інвестиційні монети зі срібла найвищої якості. Це монети визнаних світових виробників. Згадані монети мають високу ліквідність, їх справжність легко перевірити завдяки використанню спеціальних засобів захисту.

Leave a Comment
Leave a Reply
Please login to post a comment.

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua