×

Срібна монета Ангел Кохання 1 долар 2020 Ніуе

17,5g / 999 / 0,5621oz

Read more
4 000,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
pb20000022
Опис

За угодою з урядом острова Ніуе в Польщі викарбували срібні монети для подарунка коханим з популярним сюжетом, що зображує Ангела, який несе людям любов. Ангели Любові - це надприродні створіння, чиє покликання полягає в тому, щоб дарувати щастя і захищати закоханих на шляху до великого і світлого почуття між ними. Такі ангели відомі з давніх часів в різних культурах. У деяких народів вони були окремими божествами зі своїм специфічним культом, а у деяких - були посланцями і провідниками волі Господа.

На аверсі монети в виділеному колі розташований портрет королеви Великобританії. Профіль Єлизавети II викарбуваний по макету скульптора Ієна Ренк-Бродлі. Бюст повернутий вліво, під ним розташовані ініціали художника, відтиснуте клеймо Польського монетного двору і вказана чистота срібла. За межами кола розміщена легенда. У неї входить ім'я Її Величності («ELIZABETH II»), найменування емітента («NIUE ISLAND»), номінал («1 DOLLAR») і рік випуску сувенірної срібної монети («2020»). Уздовж зовнішнього краю проходить намистовий обідок.

На реверсі викарбувана фігура ангела з крилами. Вона зображена у вигляді дівчини з закритими очима і губами, витягнутими для поцілунку. Руки молодої жінки підняті долонями вгору, з них злітає червоне серце, виконане з ограненого каменю. У нижній частині срібної подарункової монети вказано її назву («ANGEL OF LOVE»).

Read more
Деталі товару
pb20000022

Характеристики

Серія
Ангел
Країна
Ніуе
Метал
Срібло
Номінал
1 долар
Рік
2020
Вага монети, гр
17,5
Проба
999
Вага металу, oz
0,5621
Валюта
Долар Ніуе
Збереження
На фото
Вид карбування
PF/PR (Proof)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Ніуе
Монетний двір
Монетний двір Польщі
Тираж, шт
750
Діаметр, мм
38,6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua