×

Срібна монета 1oz Овен 5 доларів 2022 Токелау

31.13g / 999 / 1oz / капсула

Read more
2 250,00 грн.
В наявності
Купити зараз
Артикул:
0477A
Опис

Ця срібна монета 2021 року вагою 1 унція є частиною серії зодіаку з країни Токелау, на якій зображений знак зодіаку Овен. Люди, що народилися з 21 березня по 19 квітня, є овнами. Одна з рис людей, народжених під цим знаком, полягає в тому, що вони володіють високою енергією і прагнуть до важких переживань. Правляча планета – Марс, а стихія – вогонь. Упертість, цілеспрямованість і рішучість цього знака носять легендарний характер. Овен – лідер, він не звик керуватися в житті м'якими методами, завжди йде напролом, змітаючи будь-які перешкоди на своєму шляху. На перший погляд це здається ідеальною якістю, але найчастіше Овнам доводиться розплачуватися за свої імпульсивні дії, отримуючи «життєві опіки». Зате людина, що відноситься до цього знаку, ніколи не вдарить вас в спину ножем, оскільки володіє прямолінійним і відкритим характером.

На аверсі всередині витонченого візерунка зображений портрет Її Величності королеви Єлизавети II, роботи Ієна Ренк-Бродлі (Ian Rank-Broadley), а під ним національний символ Токелау – рибальська сумка Тулума і нижче напис – «TOKELAU MO TE ATUA» (Токелау для Бога) , що відсилає до впливу християнства в Токелау. Над портретом півколом розміщені написи – «~ ELIZABETH II ~ TOKELAU 2022 ~», а внизу у два рядки – «1 oz 999 SILVER FIVE DOLLARS».

На реверсі знаходиться зображення голови барана, символу Овна. Напис – «ARIES» знаходиться над бараном, а під написом – графічний символ Овна. Уздовж обода монети розташовані зображення 12 зодіакальних сузір'їв.

Read more
Деталі товару
0477A

Характеристики

Серія
Знак зодіаку
Країна
Токелау
Метал
Срібло
Номінал
5 доларів
Рік
2022
Вага монети, гр
31,13
Проба
999
Вага металу, oz
1
Валюта
Долар Токелау
Збереження
На фото
Вид карбування
MS (Mint State)
Відношення авс/рев
Медальний (0°)
Форма
Коло
Гурт
Рубчастий
Cтан
Майже чудова
Походження
Австралія та Океанія
Виробник
Токелау
Монетний двір
9Fine Mint
Діаметр, мм
38,6
Reviews
No comments

Menu

    Каталог монет

    Оцінити/Продати

    Подзвонити/Контакти

    Дзвінки безкоштовні

    0 800 33 1912

    Тільки для України!

    @skupkamonet_net

    Наші контакти

    Каталог и поиск

    SkupkaMonet.com.ua